Betrouwbaar en goedkoop geld lenen. Met de gunstige Restwaarde lening kunt u zeer voordelig geld lenen en tot wel 25% op uw maandlasten besparen!

Spaarkrediet – Aflossen d.m.v. een spaarplan

voordelig-geld-lenen-1
500x500

voordelig-geld-lenen-1Het Spaarkrediet is een speciale vorm van een doorlopend krediet. Tijdens de looptijd van de spaarlening betaalt u alleen rente, u lost dus niets af op de lening. Om de leenvorm Spaarkrediet na langere tijd toch af te lossen, spaart u het geleende geldbedrag bijeen door middel van een spaarplan (in de vorm van een levensverzekering). Deze vorm van geld lenen is aan een kapitaalverzekering gekoppeld.

Bij een doorlopende lening spreekt u samen met de geldverstrekker een kredietlimiet af. De kredietlimiet is het totale geldbedrag dat u mag opnemen. Zolang u de overeengekomen kredietlimiet niet overschrijdt, kunt u elk gewenst kredietbedrag opnemen.

Rente en spaarpremie – Fiscaal slim aflossen

Geld lenen door middel van een spaarkrediet betekent dat de rente, van het door u opgenomen bedrag, maandelijks van uw rekening wordt afgeschreven. Naast de rente betaalt u bij het spaarkrediet een spaarpremie vo

or de verzekering. De spaarpremie wordt maandelijks door de gerenommeerde verzekeringsmaatschappij afgeschreven. Hierdoor spaart u met een Spaarkrediet op een fiscaal slimme manier de aflossing van uw lening bij elkaar.

Voordelen:

  • Lagere maandlasten dan bij het doorlopend krediet of de persoonlijke lening;
  • Lage maandlasten en optimale belastingsvoordelen;
  • Als u uw spaarkrediet ter verbetering of onderhoud van uw woning gebruikt, is de rente fiscaal aftrekbaar.