Betrouwbaar en goedkoop geld lenen. Met de gunstige Restwaarde lening kunt u zeer voordelig geld lenen en tot wel 25% op uw maandlasten besparen!

Rentekrediet – Geen verplichte maandelijkse aflossing op uw lening

500x500

Bij het rente krediet betaalt u maandelijks alleen de rente van de lening en kunt u zo lang over de aflossing van de lening doen als mogelijk is. De leenvorm Rente krediet is vergelijkbaar met de leenvormen doorlopend krediet en spaarkrediet. Het onderscheidende element is dat u bij de rentelening niet verplicht bent de lening op maandelijkse basis af te lossen. Het rentekrediet kent een variabele rente gedurende de gehele looptijd en beweegt mee met de conjunctuur.

Geld achter de hand met een rentekrediet

Het Rente krediet is geschikte lening voor consumenten die na een langere looptijd over meer geld zullen beschikken. Het rentekrediet brengt zeer lage maandelijkse lasten met zich mee.

Geld lenen door middel van een rentekrediet is gebruikelijk voor mensen die even extra geld achter de hand willen hebben. Dit is bijvoorbeeld altijd handig bij een verbouwing. Nederlandse inwoners tussen de 18 en 65 jaar met een vast inkomen, dat niet uit een uitkering van de sociale dienst / WW bestaat, komen hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor een rentekrediet.

Voordelen:

  • Geld lenen tegen een relatief lage rente en met de laagste maandlasten;
  • Boetevrij geldbedragen aflossen;
  • Eenmaal afgeloste bedragen opnieuw opnemen.

Geldverstrekkers die deze leenvorm aanbieden

Wilt u geld lenen, en kiezen voor een rentekrediet? Hieronder vindt u alle geldverstrekkers die de leenvorm rentekrediet aanbieden. Vanaf hier kunt u direct naar de website van de geldverstrekker gaan, of door klikken om zo ervaringen te bekijken.

Afab (Amsterdams Financieel Advies Bureau) Geldservice B.V. is sinds 1993 een grote speler op de financiële Nederlandse markt. Met ruim 16 jaar aan…

MoneyWeb is een initiatief van Afab Geldservice B.V. en is werkzaam als onafhankelijk bemiddelaar in hypotheken, verzekeringen en geld leningen….

VerstandigLenen.nl is een handelsnaam van Afab Geldservice B.V. en is werkzaam als onafhankelijk hypotheek-, verzekering- en kredietbemiddelaar.

A1B Groep staat altijd voor u klaar als u op zoek bent naar een adviesvrije financiële dienstverlening. Dit houdt in dat A1B Krediet geen contractuele…