Betrouwbaar en goedkoop geld lenen. Met de gunstige Restwaarde lening kunt u zeer voordelig geld lenen en tot wel 25% op uw maandlasten besparen!

Eigen Huis Krediet – De financiële ruimte van uw huis benutten

500x500

Wanneer u over een eigen woning beschikt, kunt u de financiële ruimte van uw woning volledig benutten door een eigen huis krediet af te sluiten. Geld lenen voor een nieuwe keuken of verbouwing aan uw woning? Het is allemaal aan uzelf!

Het grootste voordeel van het eigen huis krediet is de fiscaal aftrekbare rente. De rente is fiscaal aftrekbaar wanneer u de lening ter verbetering of onderhoud van uw woning gebruikt. Met het eigen huis krediet verhoogt u uw woongenot en uw bezit stijgt ook nog eens in waarde!

Vast en Zeker Hypotheek

Deze Vast en Zeker Hypotheek is een annuïtaire tweede hypotheek. Hierbij hebt u een vaste maandlast tijdens de rentevaste periode en zekerheid van inlossing. Met het eigen huis krediet benut u de overwaarde van uw woning en de lening is geschikt voor een verbouwing. De financiering lost u af waardoor de rentekosten afnemen en u er zeker van bent dat de financiering aan het einde van de looptijd is afgelost.

Voordelen:

  • Geld lenen tegen een erg lage rente;
  • De rente is fiscaal aftrekbaar.

Geldverstrekkers die deze leenvorm aanbieden

Wilt u geld lenen, en kiezen voor een eigen huis krediet? Hieronder vindt u alle geldverstrekkers die de leenvorm eigen huis krediet aanbieden. Vanaf hier kunt u direct naar de website van de geldverstrekker gaan, of door klikken om zo ervaringen te bekijken.